Welkom bij de online registratie van het Nationaal Export Event (NEX) 2023! Je kunt je kosteloos aanmelden voor dit event. Dit kost slechts 5 minuten. Na je registratie krijg je toegang tot het online platform. Daarin stel je jouw persoonlijke NEX-programma samen, inclusief 1-op-1-gesprekken met (buitenland)experts, workshops en regio meets-ups.

NEX verwelkomt ervaren exporteurs, exportprofessionals, exportmanagers en internationaal actieve ondernemers. Behoor jij niet tot deze doelgroep, dan behouden de organisatoren zich het recht voor om deelname te weigeren.

Let op! Na registratie stel je je persoonlijke programma samen
Nadat je geregistreerd bent, ontvang je in je e-mail een link, waarmee je toegang krijgt tot het online platform. Daarin stel je jouw persoonlijke programma samen, inclusief één-op-één-gesprekken met (buitenland)experts, workshops en ronde tafelsessies. Kies je ervoor geen persoonlijk programma samen te stellen, dan kan het zijn dat sommige onderdelen vol zitten en niet meer bijgewoond kunnen worden.

Lees hier alles over ons Privacybeleid.*

Door je in te schrijven als deelnemer aan het Nationaal Export Event (NEX) ga je akkoord met het verwerken van je gegevens door de organisatie van NEX. We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en bewaren deze niet langer dan strikt noodzakelijk. Organisatoren RVO, evofenedex, ING en het Oranje Handelmissiefonds behouden het recht om eenmalig contact met je op te nemen, tenzij anders aangegeven. We delen je informatie niet met derden.